Untitled
09 dec 2012
week 53: 29 november t/m 5 december

Op 29 november zijn Eefje en Sjoerd op bezoek geweest. Bas en Sjoerd hebben “samen” gespeeld, al wilde Sjoerd steeds spelen met wat Bas vast had en andersom. Toch zijn ze erg lief geweest en was het erg gezellig.
HOERA!!! Op 01 december werd Bas 1 jaar! ’s Ochtends hebben Mark en ik voor hem gezongen en heeft hij bij ons op bed zijn cadeau (een loopwagen met (natuurlijk) veel kleurtjes, lampjes en geluidjes) uitgepakt. Om 13.30 uur kwamen opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke, oom Arjan, tante Monique, oom Anton, Lars en opa en oma Van Mierlo. Bas is goed verwend met de toet-toet-garage, toet-toet-autootjes, een tractor, kleertjes en heel veel kaartjes. Eerst hebben we met zijn allen lang-zal-hij-leven gezongen en de taart met een sterrensisser-1 aangesneden. Bas kreeg voor de eerste keer een stuk taart. Ik had verwacht dat hij alles onder de slagroom zou smeren, maar hij voelde er wel even met zijn vingertje aan, maar deed er verder niet zoveel naar. Wel vond hij de taart die we hem met een lepeltje voerde lekker. Omdat hij ’s ochtends bijna niet geslapen had, was hij ’s middags erg moe en heeft hij op zijn eigen feestje een uurtje geslapen.
Op 02 december zijn we even bij opa en oma Van Mierlo geweest. Daarna zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest, want ook daar was Sinterklaas geweest. Bas heeft weer veel mooie cadeau’s gehad! Lego/Duplo, een speeleiland voor in bad en boeken. We hebben met zijn allen gegeten en zijn daarna gauw genoeg naar huis gegaan, omdat Bas erg moe was.
Bas en ik zijn op 03 december te voet boodschappen gaan doen. Het had gesneeuwd en Bas keek zijn ogen uit naar al dat wit.
Op 05 december heeft Bas bijna niet geslapen overdag. Wel heeft hij erg lief gespeeld. Dorine en Mats zouden vandaag eigenlijk op bezoek komen, maar ik las op Facebook dat Dorine de bof heeft en dat is gevaarlijk voor de baby en voor Bas is het natuurlijk ook niet goed als hij de bof krijgt (over 2 maanden wordt hij daartegen ingeënt). Vandaar dat ik Dorine gebeld heb om de afspraak af te zeggen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative